Zemědělská technika

Pozvánka na Země Živitelku 2024

17. 07. 2024

Země Živitelka 2024, která se uskuteční ve dnech 22. - 27. srpna 2024 na Výstavišti v Českých Budějovicích.

20240716-cime-popup-v2.jpg

Vážení zákazníci,

zveme Vás k návštěvě našeho stánku na výstavě Země Živitelka 2024, která se uskuteční ve dnech 22. - 27. srpna 2024 na Výstavišti v Českých Budějovicích.

Představíme Vám naše nejnovější produkty v oblasti zemědělské techniky. Naši odborníci Vám rádi poskytnou konzultace při výběru vhodných strojů přímo pro Vás.

Náš stánek bude umístěn na hlavní trase u pavilonu Z, volná plocha č. 301.

Přijďte využít jedinečné příležitosti seznámit se s novinkami v zemědělské technice. Výstava Země Živitelka je ideálním místem nejen pro získání nových poznatků, ale také pro navázání cenných kontaktů a výměnu zkušeností s ostatními odborníky v oboru.

Těšíme se na Vás,

tým CIME, s.r.o.


Více článků na toto téma

BOSS

BOSS

17. 07. 2024

Noutilová sečka Boss byla navržena s ohledem na potřeby moderních zemědělců, kteří čelí výzvám spojeným s klimatickými změnami, zvyšujícími se náklady na vstupy a rostoucími požadavky na udržitelné zemědělství. Tato sečka umožňuje přímé setí bez předchozího zpracování půdy, čímž minimalizuje erozi, zlepšuje vodní bilanci půdy a snižuje náklady na palivo a pracovní sílu. Tento inovativní přístup nejen zvyšuje efektivitu, ale také podporuje zdraví půdního ekosystému.

Číst více
Silné nakladače pro Vaši kampaň

Silné nakladače pro Vaši kampaň

17. 07. 2024

Určitě již víte, že obchodní společnost Cime z Pelhřimova se již léta specializuje na prodej a servis manipulační techniky. Jedná se o nakladače od firem Merlo, Hyundai, Schäffer a MX. Z celého širokého sortimentu různých modelů bychom Vám rádi dnes spředstavili dva zástupce velkých výkonných nakladačů které spojuje jeden společný konstrukční prvek. Plynulá převodovka CVT. Jedná se o teleskopický manipulátor Merlo TF65.9T CS - 170 CVT HF a kloubový nakladač Hyundai HL 975 A CVT.

Číst více
Zpracování půdy podrýváním bez mísení půdních vrstev

Zpracování půdy podrýváním bez mísení půdních vrstev

17. 07. 2024

Francouzská společnost AGRISEM se od svého založení v roce 1993 zabývá bezorebnými technologiemi. Důraz je kladen na efektivní hospodaření se zaměřením na intenzivní zpracování v povrchových vrstvách půdy a hloubkové podrývání bez mísení půdního profilu. Hlavní myšlenkou při vývoji nových stojů je dostupnost živin pro rostliny, snadný průsak vody a cirkulace vzduchu.

Číst více